Adin Implantációs rendszer

ADIN IMPLANTÁCIÓS RENDSZER

Amikor az ár és minőség egyaránt számít

Egy sikeres implantátum beültetésnek három alapvető feltétele van: felkészült implantológus, steril műtéti környezet és egy kiváló minőségű titán implantátum. Az ADIN implantációs rendszer átláthatósága, egyszerű használata segíti az orvos munkáját, csökkentve a műtéti időt, elkerülve ezzel a kellemetlenséget. Megfelelő feltételek mellett, gondos szájápolás és rendszeres kontroll esetén az ADIN implantátumaink akár egy életen át tartanak.

Az ADIN implantáció rendszer Önre váró előnyei:

  • Több mint 20 éves tudományos kutatási múlt és tapasztalat
  • A világ számos országában a piacvezető implantációs rendszerek között tartják számon
  • 96% -os sikerarány természetes csontállomány esetén
  • Saját tervező és kutató laboratórium
  • High tech gyár – a tökéletes minőségért
  • Egyszerűbb és bonyolultabb esetekre is megfelelő megoldások
  • Kiváló ár-érték arány

Garancia az ADIN implantátumokra

Minden rendelőnkben beültetett ADIN implantátumra élethosszig tartó garanciát vállalunk. Ez az Ön számára annyit jelent, hogy egy nem várt esemény bekövetkeztekor térítésmenetesen kicseréljük, és újra beültetjük a kieső implantátumot.

Ismerje meg Ön is ezt a kiváló implantációs családot, mielőtt döntést hozna hiányzó fogainak a pótlásáról!

Ma Magyarországon több mint 30 implantációs család érhető el, de mi az ADIN rendszer mellett tettük le voksunkat, mert szakmai megítélésünk szerint ez az az implantációs család, amely egy termékben ötvözi a kompromisszumok nélküli minőséget a megfizethető árakkal.

Ismerje meg Ön is az ADIN implantátumok előnyeit, melyek Önre várnak! Hívja fel rendelőnket és kérjen egy időpontot térítésmentes konzultációra felkészült orvos-kollégáinkhoz:

+ 36  96  217 044

Várjuk Önt szeretettel rendelőnkben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen INGYENES konzultációra! 

Mi az a korona?

A leggyakrabban alkalmazott fogpótlási módszer. A károsodott fogállományt lecsiszoljuk majd az eredetivel megegyező koronát készítünk a csonkra. A korona váza egy speciális fogászati fémötvözetből készül, ami megadja a korona illetve a híd stabilitását. A fémvázat a fogtechnikus először egy fogszínű anyaggal leplezi, majd erre az alapra kerül rá a fogzománc színét utánzó kerámia réteg.

Mit nevezünk hídnak?

Amennyiben nem egy fogra készítünk koronát, hanem több fogat kötünk össze, ezt nevezzük hídnak. Ezzel a megoldással megosztjuk a terhelést a fogak közt és lehetőségünk van foghiányok áthidalására.

Mi a fémkerámia és a cirkon korona közötti különbség?

A cirkon korona váza fehér színű cirkonium-dioxid. Az új anyagnak köszönhetően lehetővé vált a fémvázak helyettesítése, amely által egy esztétikusabb, természetesebb fogpótlás készíthető. Fémmentes, ezért különösen javasolt allergiás páciensek számára. Főként front fogak pótlására alkalmazzuk.

Milyen esetekben ajánlatos a fogpótlás elkészíttetése?

Az elvesztett fogakat nem csak esztétikai szempontból ajánlott pótoltatni, hanem azért is mert a hiányzó fogak a többi fogra, sőt az egész szervezetre hatással lehetnek. Szuvas fogak és törött fogak esetén gyakori megoldásként szolgál a korona vagy híd. Ezekben az esetekben a fogtömés vagy a betét által már nem helyreállítható. Előfordul, hogy a gyökérkezelt fogra is koronát készítünk a törésveszély elkerülése érdekében.

Okoz allergiás reakciót a cirkon pótlás?

Az cirkónium-oxid egy biokompatibilis anyag, nem vált ki allergiás reakciót. Az íny és lágyrészek egészségesek, gyulladásmentesek maradnak, így a fémekre allergiás egyéneknek tökéletes választás.

A kezelések között fog nélkül kell maradnom vagy van erre megoldás?

A jól elkészített fogpótlás célja, hogy esztétikailag és funkcionálisan teljesen megegyezzen az eredeti fogakkal. Beragasztás után pár órával már ehet a páciens, de fokozott óvatossággal.

Kell-e tisztítani a koronát, hidat?

A rögzített fogpótlások ápolására is kellő figyelmet kell fordítani. A fogkefével való tisztítás mellett erősen ajánlott a fogselymek, fogköz tisztítók használata. Ezeket az eszközöket bármelyik gyógyszertárban vagy drogériában be lehet szerezni.