Altatás landing page

FOGÁSZTAI BEAVATKOZÁSOK ALTATÁSBAN

A fogászati páciensek nem szeretik a fájdalmat. És ez így van rendjén. Mi pedig fogorvosként nem szeretünk fájdalmat okozni. A modern érzéstelenítő eljárásoknak köszönhetően a fogászati beavatkozásokkal járó fájdalomérzet vagy kellemetlenség ma már minimálisra csökkenthető.

Ha Önnek azonban még ennél is többre van szüksége, azaz a teljes fájdalommenteségre, és arra, hogy Ön békésen átaludja a teljes fogászati kezelését, akkor arra is van egy professzionális megoldásunk.

Az altatásban végzett fogászati beavatkozásnak sok jó tulajdonsága van Önre nézve, ismerje meg ezeket:

 • Gyakorlatilag Ön a kezelés elő pillanatától az utolsóig semmit sem érez, hiszen a beavatkozás teljes ideje alatt mélyen alszik
 • A teljes beavatkozásról nem lesznek kellemetlen élményei, mert ébredésekor nem fog semmire sem emlékezni
 • Ön az altatás teljes ideje alatt maximális biztonságban van, hiszen fogorvosa mellett felkészült altatóorvos és altató asszisztens vigyázz az Ön egészségére
 • Egy altatás alkalmával akár több kezelés vagy kezeléssorozat is elvégezhető
 • Minimálisra csökken a kezeléseket követő utófájdalom esélye

Ez a megoldás kiváló lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy egy szorongással teli fogászati kezelésből egy mély és nyugodt alvás legyen.

Az altatásban végzett fogászati kezelés komoly technikai felszereltséget igényel, így ezzel a szinte egyedülálló szolgáltatással állunk a rendelkezésére mosonmagyaróvári rendelőnkben. Hívja fel rendelőnket a + 36 96 217 044 telefonszámon és kérjen részletes tájékoztatást erről a nyugalmat árasztó szolgáltatásról.

Mélyaltatás

Milyen fogászati problémák kezelésére ajánlott az altatásos beavatkozás az Ön számára:

Altatásban gyakorlatilag bármilyen fogászati szolgáltatás igénybe vehető, de kisebb beavatkozások esetében nem javasolt. Inkább komolyabb kezelések esetében van indokoltsága:

 • Hiányzó fogak pótlása esetén fogászati implantátum vagy más néven mesterséges foggyökér beültetésekor
 • Szájsebészeti beavatkozások esetében, mint például a sebészeti fogeltávolítás, a bölcsesség fog eltávolítás, csontpótló beavatkozás, sinus lift emelés vagy gyökércsúcs eltávolítás
 • Komolyabb parodontológiai, azaz fogágybetegségekkel kapcsolatos műtéti beavatkozások esetén
 • Nagy számú koronák vagy hidak előkészítése vagy felragasztása esetén
 • Bonyolultabb gyökérkezelő beavatkozások esetében

Néhány fontos információ, amiről mindenképpen tudnia kell az altatásban végzett fogászati kezelésekről:

 1. Mindenki számára elérhető az altatásban végzett fogászati kezelés lehetősége? – az altatásban végzett kezelések biztonsága érdekében a folyamat egy előzetes vizsgálattal kezdődik, amiből kiderül, hogy az Ön egészségügyi állapota mindenben maradéktalanul megfelel-e az altatásos kezelések feltételeinek. A beavatkozás csak akkor végezhető el, ha Önre nézve annak nincs komolyabb kockázata.
 2. Hogyan történik az altatásban végzett fogászati kezelés a KG Dental rendelőjében? – az altatásos fogászati kezelés rendelőnkben nyolc egyszerű lépésben történik:
 • Előzetes egészségügyi felmérés és vizsgálat a kockázatok minimalizálása érdekében, szükség esetén EKG és laborvizsgálat szükséges
 • Személyes elbeszélgetés és tájékoztatás az altatást végző aneszteziológussal azaz altató szakorvossal
 • Az altatásban végzett kezelés időpontjának közös kijelölése
 • Az altatás és a műtő előkészítése a beavatkozás napján
 • A fogászati beavatkozás vagy műtét elvégzése altatásban a kijelölt napon
 • Az ébredési és pihenési folyamat felügyelete az altató orvos által (24 órás megfigyelés miatt felelős személy felügyeletével a rendelő 3 km-es körzetében kell tartózkodnia)
 • Utógondozás
 1. Ki végzi az altatásos beavatkozásokat a KG Dental rendelőjében? –az altatásban végzett kezeléseket egy jól szervezett csapatmunkaként kell elképzelnie, amelyben harmonikusan dolgozik együtt a kezelést végző fogszakorvos és annak asszisztense, valamint az altatás zavartalanságáért és biztonságáért felelős aneszteziológus, azaz altató szakorvos és annak asszisztense
 2. Mi a helyzet a kockázatokkal? – az altatásban végzett kezelések nem teljesen kockázatmentesek, de az Ön egészségügyi állapotának alapos felmérését és az altatási folyamat pontos megtervezését követően a beavatkozással együtt járó kockázatokat minimalizálni lehet.

A KG Dentalban dolgozó fogszakorvosi és aneszteziológusi csapat már több száz altatásban végzett sikeres beavatkozáson van túl, így ezen a területen komoly szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik.

Az altatásban végzett kezelés tehát az Ön számára is egy biztonságos és elérhető módja annak, hogy ne érezzen fájdalmat kezelés közben és utána se legyenek kellemtelen emlékei.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen INGYENES konzultációra! 

Amennyiben a meglévő betegségei miatt a kezelés altatásban nem végezhető el, rendelőinkben lehetőség van a kezeléseket éber szedálásban elvégezni.

Az éber  szedálás során Ön bódult állapotba kerül, ezért nem érez fájdalmat a kezelés közben és nem maradnak kellemetlen élményei a beavatkozást követően sem.

 1. Mindenki számára elérhető az éber szedálásban végzett fogászati kezelés lehetősége? – az éber szedálásban végzett kezelések biztonságosak, általában meglévő betegségek esetén is elvégezhetőek, azonban ebben az esetben is szükséges egy előzetes konzultáció és állapotfelmérés. EKG és laborvizsgálat azonban nem szükséges!
 2. Hogyan történik a szedálásban végzett fogászati kezelés a KG Dental rendelőjében?
 • Előzetes egészségügyi felmérés és vizsgálat a kockázatok minimalizálása érdekében
 • Személyes elbeszélgetés és tájékoztatás a szedálást végző aneszteziológussal
 • A szedálásban végzett kezelés időpontjának közös kijelölése
 • A fogászati beavatkozás vagy műtét elvégzése szedálásban a kijelölt napon
 • A kezelést követően 2 órás megfigyelés után felelős személy kíséretével távozhat a rendelőből
 • Utógondozás
 1. Ki végzi a szedálásos beavatkozásokat a KG Dental rendelőjében? – szedálásban a kezeléseket – éppúgy, mint az altatásnál – egy jól szervezett csapat végzi, amelyben harmonikusan dolgozik együtt a kezelést végző fogszakorvos és annak asszisztense, valamint a szedálás zavartalanságáért és biztonságáért felelős aneszteziológus, és annak asszisztense.
 2. Mi a helyzet a kockázatokkal? – csakúgy, mint az altatásnak, a szedálásnak is vannak kockázatai. Azonban ez az eljárás csak minimális kockázattal jár, továbbá a kezelést követően 2 óra megfigyelés után felelős személy kíséretében távozhat rendelőnkből.

Mik kell tennie annak érdekében, ha szeretné Ön is altatásban vagy szedálásban elvégeztetni a fogászati kezelését?

Az altatásban illetve szedálásban végzett kezelésekről Önnek pontos és részletes információra van szüksége ahhoz, hogy megalapozott döntést tudjon hozni.

Ennek legegyszerűbb és költségmentes módja az, ha e-mailben elküld nekünk egy panoráma röntgenfelvételt vagy személyesen ellátogat rendelőnkbe egy térítésmentes konzultációra. Ezek alapján évtizedes gyakorlattal rendelkező szakorvosainktól és aneszteziológusainktól kaphat választ a következő fontos kérdésekre:

 • AltatásAz Ön esetében lehetséges és ajánlott-e az altatásban végzett fogászati beavatkozás, vagy esetleg inkább a szedálásban elvégezhető kezelés javasolt
 • Hogyan történik majd az Ön altatásos vagy szedálásos beavatkozása a KG Dental rendelőjében
 • Mit kell tenni az altatásban vagy szedálásban végzett kezelést megelőzően és azt követően
 • Hogyan és mikor végeztetheti el az altatásos vagy szedálásos beavatkozását és az milyen költségekkel jár majd az Ön számára

Ezt most nagyon egyszerűen megteheti, hiszen csak fel kell hívnia mosonmagyaróvári rendelőnket és időpontot kell kérnie egy térítésmentes altatásos illetve szedálásos fogászati konzultációra.

Telefonszámunkat itt találja:  + 36  96  217 044

Várjuk jelentkezését szeretettel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen INGYENES konzultációra!